Amovible
Elsene - Over Alternativ

Flexibele ruimten creeren met amovible!

Zomerstraat 15
1050 Elsene

02 240 61 31
02 627 18 50
02 240 61 32
     

Alternativ - Amovible

Alternativ in 1050 Brussel … een topadres om nieuwe ideeën uit te werken, flexibele ruimten te creëren en unieke oplossingen uit te denken.

Een intelligente inrichting ? Het kan ! Onze ideeën maken immers het verschil. Wij zoeken voor u de beste oplossing in kantoorinrichting. Alternativ biedt een totaalconcept op maat van vloerbekleding, plafond, schilderwerken, over plafond, schilderwerken, keuken tot decoratie.

Onze troef ? Wij bieden u een garantie naar timing ! Wij verzorgen de kantoorinrichting, zoals meubilair voor werkplek lounge-management, systeemmeubilair, stoelen, vergaderen, opbergmeubelen, onthaal en cafetaria. Ook voor decoratie kan u bij ons terecht, waaronder verlichting en accessoires. Wij realiseren voor u scheidingswanden, waaronder modulaire wanden, glazen wanden en scheidingspanelen. Wij zijn partner van Amovible.

Decoratie, projectcoördinatie, studiebureau, ergonomieadvies of akoestisch advies nodig ?

Alternativ, dat zijn oplossingen op maat. Bel ons voor meer informatie en kies voor een workspace with inspiration…

Modulaire wanden, glazen wanden en scheidingspanelen

Alternativ biedt u karaktervolle oplossingen, installatie op maat, stijlvol meubilair en een inrichting volgens uw bedrijfskleuren.

Dankzij een modulaire wand of scheidingspaneel kan u uw kantoor, vergaderruimte of cafetaria aanpassen volgens een huidige situatie.

Bij Alternativ in 1050 Brussel kan u ook terecht voor het laten plaatsen van glazen wanden. Zij zorgen ervoor dat u toch geen beklemmend gevoel krijgt dankzij het glas, licht en zon hebben vrij spel, maar toch is er genoeg privacy indien u dit wenst. Dankzij de glazen wanden is het ook perfect mogelijk om vertrouwelijke gesprekken te voeren daar zij geluid tegenhouden.

De inrichting van een kantoor, cafetaria, onthaalruimte of vergaderzaal even aanpassen dankzij de wanden en scheidingspanelen van Alternativ te Brussel, Elsene. Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende referenties of inlichtingen, want de klus is zo geklaard.

Map

 Bereken route